İngilizler benzin alabilmek için birbirine girdi: İstasyonlarda uzun kuyruklar var

İngiltere'de Brexit sonrası nakliyede yaşanan sıkıntılar nedeniyle benzin ve gıda arzında büyük sorunlar yaşanıyor. Meydana gelen kıtlık nedeniyle benzin istasyonlarında uzun kuyruklar oluştu. Sosyal medyada paylaşılan bir video durumun ne kadar ciddi olduğunu gözler önüne serdi.

İngiltere'de Brexit sonrası ortaya çıkan nakliye sıkıntısı nedeniyle gıda ve akaryakıt kıtlığı baş gösterirken benzin istasyonları önünde oluşan kuyruklar olayın son durumun gözler önüne serdi. Benzin alımı ya da sıra anlaşmazlığı nedeniyle başladığı tahmin edilen bir kavgaya ait görüntüler sosyal medyada gündem yaratırken, videoda iki ailenin büyüklerinin kavgaya tutuştuğu ve genç aile üyelerinin de birbirine saldırdıkları görülüyor.

Nakliye sıkıntısı nedeniyle gıda ve akaryakıt kıtlığının başladığı İngiltere'de kuyruklarda bekleyen İngilizlerin sabrı taştı, bazıları benzin alabilmek için birbirine girdi.

BENZİN SIRASINDA KAVGA

İngiltere'deki yakıt krizinin ortasında hayal kırıklığı yaşayan bazı müşteriler, bir benzin istasyonunun önünde birbirine girdi. Benzin alımı ya da sıra anlaşmazlığı nedeniyle başladığı tahmin edilen kavgada iki ailenin büyükleri kavgaya tutuşurken, genç aile üyeleri de birbirine saldırdı.

İngilizler benzin alabilmek için birbirine girdi: İstasyonlarda uzun kuyruklar var ile ilgili etiketler İngiltere benzin Kavga kuyruk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.