İngiliz spikerden İbrahim Üzülmez'e: Deli İbrahim

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'ı evinde 1-0 mağlup ederek kümede kalma umutlarını sürdüren Ankaragücü'nün teknik direktörü İbrahim Üzülmez, İngiliz spiker tarafından maç sonunda 'Deli' olarak nitelendirildi. Futbolculuk dönemindeki lakabı olan 'Deli İbrahim' ifadesini kullanan spikerin söz konusu videosu, sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.

Süper Lig, koronavirüs salgını döneminde birçok ülkede yayınlanır hale geldi. Yurt dışı yayın yapan BT Sports isimli İngiltere merkezli kanalın İngilizce anlatım yapan spikeri, Ankaragücü'nün evinde Galatasaray'ı yendiği maçın ardından sosyal medyanın konuştuğu bir ifade kullandı.

İngiliz spiker, sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İbrahim Üzülmez için 'Deli İbrahim' ifadesini kullandı. Bu ifade, tecrübeli ismin Beşiktaş yıllarındaki lakabıydı.

 

İngiliz spikerden İbrahim Üzülmez'e: Deli İbrahim ile ilgili etiketler Ankaragücü Galatasaray İbrahim Üzülmez spiker deli ibrahim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.