İngiliz polisi 750 göstericiyi gözaltına aldı!

İngiltere'nin başkenti Londra’da gerçekleştirilen iklim değişikliği karşıtı protestolarda gözaltına alınan kişi sayısının 750’yi geçtiği açıklandı.

İngiliz polisi başkent Londra’da Extinction Rebellion isimli çevreci kampanya oluşumu tarafından düzenlenen iklim değişikliği karşıtı protestolarda gözaltına alınan kişi sayısının 750’yi geçtiğini duyurdu.

İngiliz polisi 750 göstericiyi gözaltına aldı!

POLİSTEN “YASADIŞI PROTESTONUZA SON VERİN” ÇAĞRISI

Londra Büyükşehir Polis Teşkilatı Komisyon Üyesi Cressida Dick, çevreci eylemcilerin protestoları ile çok büyük kargaşaya yol açtıklarını belirterek, “Protestoculara bir mesajım var, lütfen yasal olarak eylem yapabileceğiniz ‘Mermer Kemer’e gidin. Bu yasadışı protestonuza son verin. Mermer Kemer’e gitmek istemiyorsanız da evinize gidin” ifadelerini kullandı.

İngiliz polisi 750 göstericiyi gözaltına aldı! - Resim : 2

İngiliz polisi 750 göstericiyi gözaltına aldı! - Resim : 3

İngiliz polisi 750 göstericiyi gözaltına aldı! ile ilgili etiketler İngiltere Londra
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.