İngiliz medyası Fransız teknik adamı işaret etti..

Mourinho'nun kulüpten ayrılması halinde Kırmızı Şeytanlar'da teknik direktörlük için ilk aday Real Madrid'den ayrılan ve boşta olan başarılı teknik direktör Zinedine Zidane.

Real Madrid ile tarihi bir dönemin ardından görevinden ayrılan Zinedine Zidane için Manchester United iddiası gündeme düştü. Fransız teknik adamın Manchester United’ın başına geçme durumunun olduğu aktarıldı.
 
The Sun’da yer alan haberde, Jose Mourinho ile yolların ayrılması halinde Zidane’ın göreve geleceği dile getirildi. Mourinho’nun transferde yaşanan belirsizlik nedeniyle kulüple sıkıntı yaşadığı ve gerginlik olduğu aktarıldı.
 
Bu nedenle hem başarısızlık hem de bu gerginliğin sürmesi durumunda Zidane tercihinin kullanılacağı vurgulandı. 

İngiliz medyası Fransız teknik adamı işaret etti.. ile ilgili etiketler Manchester United zidane teknik direktör mourinho
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.