İngiliz kraliyet eltileri ilk kez bir araya geldi! İlginç anlar yaşandı!

İngiliz kraliyet ailesinin iki gelini Kate Middleton ve Meghan Markle ilk kez yan yana kamuoyunun karşısına çıktılar. Prens William ile Prens Harry'nin hayat arkadaşlarının bir araya geldiği etkinlikle ilginç anlar da yaşandı.

Kraliyet ailesinin tüm üyeleri Sandringham'da düzenlenen geleneksel Noel kutlama töreninde bir araya geldi. Bu yıl aralarına yeni bir üye daha katıldı: Prens Harry'nin nişanlısı Meghan Markle.Sandringham'daki St Mary Magdalene Kilisesi'ndeki tören başlamadan önce Kraliyet ailesi soğuk havaya aldırmadan saatlerce kendilerini bekleyen meraklıları selamladı. Bu geçiş sırasında en çok ilgi gören iki kişi vardı. Biri Prens William'ın üçüncü bebeğine hamile olan karısı Kate Middleton, diğeri de Prens Harry'nin nişanlısı Meghan Markle.

5a40fdf17152d81998bf37a1

5a40fde17152d81998bf378f.jpg

5a40fdf87152d81998bf37a7

İki gelin kamuoyu karşısına ilk kez birlikte çıktı. İkisi de eşleriyle el ele tutuşarak yürüyen Middleton ve Markle, kendilerine sevgi gösterisinde bulunan halka gülerek ve el sallayarak karşılık verdi.

İngiliz kraliyet eltileri ilk kez bir araya geldi! İlginç anlar yaşandı! ile ilgili etiketler ingilizkraliyet elti kate elizabeth
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.