İngiliz Kraliyet Ailesi'nden Orta Doğu'ya kritik ziyaret kararı!

İngiltere Prensi Charles’ın Covid-19 salgınının başlamasından bu yana ilk yurt dışı ziyaretini Ürdün ve Mısır’a yapacağı açıklandı.

Covid-19 salgınının başlamasından bu yana İngiliz kraliyet ailesinden üst düzey bir isim ilk kez yurt dışına ziyaret düzenleyecek.

İNGİLİZ KRALİYETİ'NDEN ORTA DOĞU'DA KRİTİK TEMASLAR

Clarence House tarafından yapılan açıklamada, İngiltere Prensi Charles’ın önümüzdeki ay Ürdün ve Mısır'ı ziyaret edeceği ve Charles’a eşi Camilla’nın eşlik edeceği aktarıldı. Charles’ın dört gün sürecek olan gezisine 16 Kasım’da Ürdün ziyareti ile başlayacak.

Ziyareti süresince Ürdün Kralı Abdullah ve Mısır Cumhurbaşkanı Abdel Fattah El-Sisi ile bir araya gelecek.

ÇEVRE SORUNLARI VE GENÇ İŞSİZLER GÜNDEMDE

Açıklamada, Charles’ın ziyareti sırasında çevre sorunlarına değineceği ve gençler için iş ve fırsatlar oluşturulmasına odaklanacağı aktarıldı.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nden Orta Doğu'ya kritik ziyaret kararı! ile ilgili etiketler İngiliz prens charles kraliyet ailesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.