İngiliz Kraliyet Ailesi'nde ilk eşcinsel düğün!

Kraliçe Elizabeth'in eşcinsel olduğunu açıklayan kuzeni Lord Ivar Mountbatten, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin ilk eşcinsel düğününü yapmaya hazırlanıyor.

19 Mayıs 2018'de dünya evine giren Prens Harry ve Meghan Markle çiftinin ardından İngiliz Kraliyet Ailesi'nde yeni bir düğün telaşı yaşanıyor. Üstelik yeni düğün tarihte bir ilk de olacak.

Kraliçe 2. Elizabeth'in kuzeni olan ve 2016 yılında eşcinsel olduğunu açıklayan Lord Ivar Mountbatten, İngiliz Kraliyet Ailesi'nde ilk eşcinsel düğünü yapacak isim olacak.

DÜĞÜN BU YAZ!

Uzun süredir beraber olduğu partneri James Coyle ile dünya evine girmeye hazırlanan Lord Ivar Mountbatten, düğünün bu yaz sezonu yapılacağını duyurdu.

KRALİÇE, HENÜZ AÇIKLAMA YAPMADI

Lord Ivar Mountbatten'in evindeki özel şapelde gerçekleştirilecek düğüne aile ve yakın arkadaşlar çevresinden 120 kişi katılacak.

Kraliçe 2. Elizabeth kuzeni Lord Ivar Mountbatten'in eşcinsel düğünü hakkında henüz bir açıklama yapmasa da daha önce LGBT haklarını savunan beyanları bulunuyor.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nde ilk eşcinsel düğün! ile ilgili etiketler İngiliz kraliyet ailesi eşcinsel düğün
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.