İngiliz holiganlar yine sahnede! Meydanları savaş alanına çevirdiler

EURO 2020 finali öncesi Londra’daki Leicester Meydanı’nda toplanan İngiliz taraftarlar, attıkları çöpler ve kırdıkları cam şişeler ile meydanı savaş alanına çevirdi. İngiltere-İtalya maçını bekleyen İngiliz taraftarlardan bazıları Trafalgar’da gözaltına alındı.

İngiltere-İtalya EURO 2020 finali öncesi İngiliz taraftarlar, İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Leicester Meydanı’nda toplandı.

Taraftarlar, attıkları çöpler ve kırdıkları cam şişeler ile meydanı adeta savaş alanına çevirirken, çöp yığınları nedeni ile vatandaşların yürümekte zorlandığı görüldü.

İngiliz holiganlar yine sahnede! Meydanları savaş alanına çevirdiler

TRAFALGAR'DA ÇOK SAYIDA GÖZALTI

Londra’nın ünlü meydanlarından Trafalgar’da da toplanan yüzlerce İngiliz taraftar taşkınlık çıkardı. Çıkan olaylarda polise şişe ve benzeri cisimleri fırlatan çok sayıda taraftar gözaltına alındı.

İngiliz holiganlar yine sahnede! Meydanları savaş alanına çevirdiler - Resim : 2

İngiliz holiganlar yine sahnede! Meydanları savaş alanına çevirdiler ile ilgili etiketler EURO 2020 İngiltere İtalya İngiliz taraftarlar taşkınlık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.