İngiliz filminin tanıtımında Türkiye nefreti!

İngiliz oyuncu Benedict Cumberbatch'in başrolünü oynadığı Brexit filminin tanıtımındaki Türkiye detayı sosyal medya kullanıcılarını ayağa kaldırdı. Fragmanın 33. saniyesinde Cumberbatch'in "Hangi ülkelerden hoşlanmıyorsunuz?" sorusunun ardından üzerinde büyük harflerle "Turkey" yazılı bir sahne yer alıyor. İzleyiciler, filmin bu tutumuyla Türkiye hakkında kara propaganda yaptığını savundu.

Dünyaca ünlü oyuncu Benedict Cumberbatch'in ana karakterine hayat verdiği 'Brexit' isimli televizyon filmi, tanıtım videosuyla büyük tepki topladı. Yapımın fragmanında yer verilen bir sahnesindeki Türkiye göndermesi dikkatlerden kaçmadı.

"TÜRKİYE KARŞITI PROPAGANDA"

Tanıtım videosunun 32.saniyesinde Cumberbatch'in sorduğu "Hangi ülkelerden hoşlanmıyorsunuz?" sorusunun ardından gelen "Turkey" kelimesinin yazılı olduğu sahne sosyal medyanın tepkisini çekti. Kimileri bu tutumu "Türkiye karşıtı propangada" olarak yorumlarken bazı kullanıcılar ise sahneyi dikkat çekme çabası olarak betimledi.

İşte o sahne:


İngiliz filminin tanıtımında Türkiye nefreti!



İngiliz filminin tanıtımında Türkiye nefreti! ile ilgili etiketler Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.