İngiliz devinin başkanı açıkladı!

Tottenham Başkanı Daniel Levy, Avrupa devlerinin gözdesi Harry Kane'in bonservis bedelini 280 milyon euro olarak belirledi.

Telegraph'ta yer alan habere göre; Real Madrid ve Barcelona gibi Avrupa devleriyle anılan Harry Kane için 280 milyon euro bonservis bedeli belirleyen Levy, böylece oyuncusunun büyük kulüplerin gündeminden çıkacağı umudunu taşıdığı belirtildi.

"SAYGI KAZANDIK, KUPA KAZANAMADIK"

Tottenham formasıyla bugüne kadar 169 gol atan Harry Kane, açıklamalarında kupalar kazanmak istediğini dile getirmişti. Tottenham'ın kaptanı, "En önemli şey artık bir kupa kazanmak. Takım olarak bunu çok konuşuyoruz ve ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Ancak, geride kalan 5 yılda gördük ki yeterli bir kadromuz var. Artık sahaya çıkıp işi bitirmemiz gerekiyor. 5 yılda gösterdiğimiz gelişim ve oyunla Avrupa'nın her kulübünün saygısını kazandık ama 1 kupa kazanamadık." ifadelerini kullandı.

İngiltere'de sezona iyi başlayamayan Tottenham, geride kalan 6 maçta yalnızca 2 kez kazanabildi. Kuzey Londra kulübü, son olarak İngiltere Lig Kupası 3. Turu'nda Colchester'a elendi.

İngiliz devinin başkanı açıkladı! ile ilgili etiketler Real Madrid Tottenham Barcelona
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.