İngiliz de gerçeği gördü! Demirtaş PKK ile arasına mesafe koymuyor

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ı eleştiren İngiliz Financial Times Gazetesi, "PKK ile arasına mesafe koymakta zorlanıyor" yorumu yaptı.

Türkiye karşıtı yayınlarıyla bilinen İngiliz Financial Times gazetesi, bu kez HDP'yi eleştiren yayın yaptı.

Türkiye'deki siyasi iklimi, HDP'nin iyi okuyamadığı ve terörle arasına mesafe koymadığı için milletin tepkisini çektiğini fark eden Financial Times, HDP'yi ve Selahattin Demirtaş'ı da eleştirdi.

Gazetede yer alan analizde Demirtaş için, "PKK'yı reddetmekte zorlanıyor" ifadelerine yer verildi. "Demirtaş'ın Kürtlerin çıkarlarından bahseden tek partinin lideri olarak kendisini konumlandırmaya çalıştığına" dikkati çeken gazete, buna karşın "PKK ile arasına mesafe koymakta zorlandığını" belirtti.Demirtaş'ı eleştiren İngiliz gazetesi şaşırttı

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın PKK ile arasına mesafe koyamadığını belirten İngiliz Financial Times Gazetesi, "PKK ile arasına mesafe koymakta zorlanıyor" yorumunda bulundu.

İngiliz de gerçeği gördü! Demirtaş PKK ile arasına mesafe koymuyor ile ilgili etiketler Financial Times HDP Selahattin Demirtaş PKK
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.