İngiliz Büyükelçi'den çok konuşulan bir mesaj daha!

Aktif sosyal medya kullanımıyla dikkat çeken İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore bu kez de aracının fotoğrafıyla gündeme geldi.

Ankara Büyükelçisi Richard Moore, sosyal medya hesabı üzerinden, park halindeki bir otomobilin fotoğrafını paylaşarak, "Ankara'daki asfalt ekipleri çok hoşgörülü. Sanırım Birleşik Krallık'ta olsa araç çektirilirdi. Ya da asfalt üzerine dökülürdü" dedi.

moore-araba

İngiliz Büyükelçi Moore, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden, kırmızı renkli bir otomobilin bulunduğu bölüm dışındaki yolun asfaltlanmış şekildeki fotoğrafını paylaştı. İngiltere Büyükelçisi Moore, asfaltlanmayan bölümde park halinde duran aracın fotoğrafını "Ankara’daki asfalt ekipleri çok hoşgörülü.:) Sanırım Birleşik Krallık’ta olsa araç çektirilirdi (ya da asfalt üzerine dökülürdü)" notuyla paylaştı.

İngiliz Büyükelçi'den çok konuşulan bir mesaj daha! ile ilgili etiketler Ankara richard moore asfalt araba
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.