İngiliz bayrağının üstünde poz verdiler!

Şeyma Subaşı, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Guido Senia ile birlikte Londra sokaklarının altını üstüne getiriyor. Subaşı, sevgilisiyle İngiliz bayrağının üstüne çıkarak poz verdiği anları "Zafer bir seçenek değil." notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Subaşı'nın paylaşımının altına "Biz bayrağı göklerde taşırız, onlar bayrağın üstünde gezer" yorumları yapıldı.

Acun Ilılcalı'dan boşandıktan sonra İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Subaşı, sevgilisi ile bu kez İngiliz bayrağının üstünde çektirdiği fotoğrafını paylaştı.

İNGİLİZ BAYRAĞININ ÜSÜTÜNDE POZ VERDİLER

Şeyma Subaşı, sevgilisi Guido Senia ile birlikte İngiltere'ye gitti. Londra sokaklarında verdiği pozları Instagram hesabından paylaşan Şeyma Subaşı, Guido Senia ile büyük İngiliz bayrağının üstünde Blenheim Sarayı'nın önünde poz verdi. Subaşı sevgilisi ile olan fotoğrafının altına "Zafer bir seçenek değil" notunu düştü.

İngiliz bayrağının üstünde poz verdiler!

TAKİPÇİLERİNDEN YORUM GELDİ

Şeyma'nın paylaşımının altına "Biz bayrağı göklerde taşırız, onlar bayrağın üstünde gezer" yorumları geldi.

İngiliz bayrağının üstünde poz verdiler! - Resim : 2

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

Okulların ilk açıldığı günlerde kızı Melisa Ilıcalı'nın yanında olmadığı için takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Gelen tepkileri tiye alan Subaşı ise "Ya bir git" bir yorumda bulunmuştu.

İngiliz bayrağının üstünde poz verdiler! - Resim : 3

İngiliz bayrağının üstünde poz verdiler! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı İngiltere Guido Senia Londra
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.