ingiliz basınında Galatasaray'a şike iması!

Süper Lig'de Kayserispor 10 kişi ile tamamladığı maçta Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. İngiliz basını, karşılaşmanın kader adamı eski Galatasaraylı Muğdat Çelik'le ilgili çok konuşulacak haber yaptı. Muğdat maçın ardından olay açıklamalarda bulundu.

Galatasaray, Süper Lig'de 9. haftanın kapanış maçında konuk ettiği Hes Kablo Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelede kırmızı kart gören Muğdat Çelik eleştiri konusu oldu.

ingiliz basınında Galatasaray'a şike iması!

Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Galatasaray, ilk yarıda çok sayıda pozisyon bulmasına rağmen Hes Kablo Kayserispor kalecisi Silviu Lung'u geçmeyi başaramadı.

İkinci yarıya da etkili başlayan sarı-kırmızılı takım, 63. dakikada Mbaye Diagne'nin penaltıdan kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Muğdat Çelik'in 62. dakikada kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Hes Kablo Kayserispor, 71. dakikada Gustavo Campanharo'nun attığı golle skoru 1-1 yaptı.

ingiliz basınında Galatasaray'a şike iması! - Resim : 2

Galatasaray, kalan sürede baskısını arttrmasına rağmen skoru değiştirmeyi başaramadı ve maç 1-1 berabere sona erdi.

Eski Galatasaraylı Muğdat Çelik maçın kader adamı oldu.

VAR KARARIYLA PENALTI!

61. dakikada Muğdat'ın müdahalesi sonrası Linnes ceza sahası içinde yerde kaldı. VAR Ali Palabıyık, hakem Turgut Doman'a pozisyonu izlemesini tavsiye etti. Turgut Doman, VAR monitöründe pozisyonu izledikten sonra penaltı kararı verdi.

İLK KIRMIZI KARTINI GÖRDÜ

Muğdat Çelik, Linnes'e müdahalesi sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Muğdat, Süper Lig'de ilk kırmızı kartını Galatasaray maçında gördü.

ingiliz basınında Galatasaray'a şike iması! - Resim : 3

İNGİLTERE'DE GENİŞ YANKI BULDU

Muğdat Çelik'in mücadelenin ilk yarısında Linnes'in önünde kalacak topu eliyle kestikten sonra gördüğü sarı kart, ikinci yarıda penaltı yaptırması ve kırmızı kart görmesi İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden The Sun'da büyük yankı buldu.

ingiliz basınında Galatasaray'a şike iması! - Resim : 4

Gazete, sosyal medya hesabında, Muğdat'ın ilk yarıda gördüğü sarı kart pozisyonunun videosunu paylaşırken altına, "Kayserisporlu Muğdat Çelik, eski takımına karşı oynadı. Mücadelenin ilk yarısında topa elle müdahalesi sonrasında sarı kart gören Muğdat Çelik, mücadelenin ikinci yarısında bir de penaltı yaptı. Ardından da oyundan ihraç edildi" notunu düştü.

Kayserispor'da Muğdat Çelik, yaptırdığı penaltı ve gördüğü kırmızı kart için sosyal medyada eleştiri almasına cevap verdi.

ingiliz basınında Galatasaray'a şike iması! - Resim : 5

Beyaz TV'ye konuşan Muğdat, "Kasti olur mu, öyle şey mi olur? Görmeyeceğim kırmızı kartı bu maçta gördüm. Bir futbolcu ha maç satmış ha karısını satmış. Aynı şey yani" dedi.

"JAILSON'U KOVALADIĞIM İÇİN"

"Elle aldım çünkü orada düştüm ve kaleci ile karşı karşıya kalacaklardı. Fenerbahçeli Jailson'u kovaladığım için bunlar konuşuluyor. Kafamı yastığa rahat koyacağım. Berabere kaldık ve en çok ben sevindim. Nerede ekmek yersem, ben oralıyım."

"Arkadaşların sana maçtan sonra destek çıktılar mı?" sorusuna Muğdat Çelik: "Tabii ki destek çıktılar abi ya. Niye çıkmasınlar ki? Kötü bir niyetim yok ki." yanıtını verdi.

AYBABA: HATALARI OLABİLİR

Samet Aybaba da maç sonunda Muğdat için, "Sonuçta oyunun içinde futbolcu bunları yapabiliyor. Muğdat da bizim bir sürü şey beklediğimiz bir oyuncu. Hataları olabilir, onları düzeltmek için çalışacağız. O bizim oyuncumuz. Biz oyuncuyu kaybetmek için değil, kazanmak için her şeyi yapanlardanız." mesajını verdi.

 

 

 

 

 

 

 

ingiliz basınında Galatasaray'a şike iması! ile ilgili etiketler İngiltere Muğdat Çelik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.