İngiliz basını Ronaldo’ya ateş püskürdü: İkiyüzlü davranıyor

Manchester United’ın yıldızı Ronaldo ve Teknik Direktör Ragnick arasındaki gerilim Brentford maçındaki olayla birlikte iyice su yüzüne çıktı. İngiliz basını, yıldız oyuncunun sezon sonu ayrılmasının yüksek ihtimalle gerçekleşeceğini belirtirken, Ronaldo’yı ‘ikiyüzlü davranmakla’ suçlayan sert bir yazı yer aldı.

Manchester United’da teknik direktör Ragnick ile Cristiano Ronaldo arasındaki gerilim büyüyor. Son olarak Brentford maçında kulübeye alınan Portekizli yıldızın sinirli tavrı gündem oldu. Ronaldo’nun yeni hocası Ragnick ile ilişkisi İngiliz basınında çokça yazılırken son olarak The Sun’da çıkan bir yazı bomba etkisi yarattı. Söz konusu yazıda Portekizli yıldızın sezon sonu takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığı iddia edildi.

Kevin Lawrace’ın imzasıyla çıkan yazıda gündeme oturan tek konu Ronaldo’nun olası ayrılığı değildi. Portekizli yıldıza sert eleştirilerin yöneltildiği yazıda Ronadlo’nun ‘iki yüzlü bir tavır sergilediği’ belirtildi. Ronaldo’nun Brentford maçındaki kötü performansına hiçbir teknik adamın tahammül edemeyeceğinin altının çizildiği yazıda yıldız oyuncunun kendini diğer takım arkadaşlarından üstün gördüğünün iyiden iyiye su üstüne çıkığı belirtildi. Öte yandan yazıda Ronaldo’nun takımla arasına mesafe koyduğunun kanıtı olan başka örneklere de yer verildi.

Kariyerinin en önemli dönüm noktalarında biri olan Manchester United’da ikinci dönemini yaşayan Cristiano Ronaldo sezona iyi bir başlangıç yapmasına rağmen özellikle Ragnick dönemi ile birlikte gözle görülür bir düşüş sergiliyordu. Portekizli yıldızın takımdan ayrılık ihtimali daha önce de İspanyol basınına gündem olmuştu. El Mundo Deportivo gazetesinde çıkan bir haberde Ronaldo’nun Barcelona’ya transfer olmak için eski takım arkadaşı Pique aracılığı ile yönetime mesaj gönderdiği iddia edilmişti.

İngiliz ekibinin oynadığı futbol ve soyunma odasında rahatsız olduğu belirtilen Portekizli yıldızın geleceği ile ilgili soru işaretlerinin önümüzdeki dönemde sürmesi bekleniyor.

İngiliz basını Ronaldo’ya ateş püskürdü: İkiyüzlü davranıyor ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Manchester United ragnick
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.