İngiliz asker uçarak savaş gemisine indi

Jet kıyafetleri üreten, Gravity Jet Suit isimli şirket, İngiliz kraliyet denizcileri ile başarılı bir test gerçekleştirdi. Kıyafeti giyen asker, uçarak savaş gemisine iniş yaptı.

Gravity Industries adlı şirket kişilerin kollarına ve ayaklarına taktıkları motorlar ile uçmalarını sağlayan jetpack'i deniz operasyonlarına uyarladı.

Şirketin kurucusu 'Uçan İngiliz' olarak da bilinen Richard Browning, Hollanda Deniz Özel Harekat Kuvvetleri ile bir iş birliğine gitti, asker kıyafetini ve yeni tasarlanan jetpack’i giydi.

'BİR KUŞ MU? BİR UÇAK MI? HAYIR, O BİR UÇAN DENİZCİ'

Bir gemiye uçan Browning'in görüntülerinin Gravity Industries'in YouTube kanalında yayınlanmasından günler sonra, bu kez İngiliz Kraliyet Donanması devreye girdi.

İngiliz basını, donanma askerlerinin hayata geçirdiği dudak uçuklatan yeni testi 'Bir kuş mu? Bir uçak mı? Hayır, o bir uçan denizci' başlığıyla okurlarına sundu.

İngiliz asker uçarak savaş gemisine indi

Bilim kurgu filmlerini andıran görüntülerde, jetpack giyen bir İngiliz komandosu bottan havalanıp donanma gemisi HMS Tamar'ın güvertesine iniş yaptı.

İngiliz asker uçarak savaş gemisine indi ile ilgili etiketler İngiliz asker Deniz uçuş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.