İngiliz ajanın cenazesi İstanbul Havalimanı'nda!

Beyoğlu'nda ofisinin bulunduğu sokakta ölü bulunan MI6 ajanı James Gustaf Edward Le Mesurier'in cenazesi konsolosluk yetkilileri tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınıp İstanbul Havalimanı'na getirildi. Mesurier'in cenazesinin saat 21.00'da İngiltere'ye gönderileceği belirtildi.

Eski İngiliz askeri istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in cansız bedeni Beyoğlu'ndaki ofisinin önünde bulunmuştu.

Beyaz Baretlilerin kurucusu olarak bilinen ve bu nedenle Suriye rejimi ve Rusya'nın hedefinde olduğu ifade edilen Le Mesurier'in cenazesi olaydan sonra Adli Tıp Kurumu'na kaldırılmıştı.

İngiliz ajanın cenazesi İstanbul Havalimanı'nda!

Otopsi işleminin tamamlanmasının ardından İngiltere Konsolosluğu görevlileri Le Mesurier'in cenazesini Adli Tıp Kurumundan aldı.

İngiliz ajanın cenazesi İstanbul Havalimanı'nda! - Resim : 2

Cenaze daha sonra İngiltere'ye gönderilmek üzere İstanbul Havalimanı'na getirildi.

İngiliz ajanın cenazesi İstanbul Havalimanı'nda! - Resim : 3

Burada yapılan kargolama işlemlerinin ardından cenaze, saat 21.00 sıralarında Londra uçağı ile İngiltere'ye gönderileceği belirtildi.. 

İngiliz ajanın cenazesi İstanbul Havalimanı'nda! ile ilgili etiketler İngiltere İstanbul Havalimanı İngiliz ajan adli tıp istihbarat
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.