ING Bank aralık ayı emekli promosyonu ödemelerini güncelledi! Maaşını taşıyana 8 bin TL ödenecek! Son tarih 31 Aralık!

Emekli vatandaşların en büyük desteklerinden olan promosyon ödemeleri, aralık ayına girilmesi ile birlikte güncellendi. Güncel kampanyasını duyuran ING Bank, ayrıntıları paylaştı.

2018 yılında yürürlüğe giren Sosyal Güvenlik Kurumu maaş ödemeleri protokolü ile birlikte emekli vatandaşlara bankalardan maaş harici ödeme alma fırsatı tanındı. Kamu kurumu ile imzaladıkları maaş ödemeleri protokolü kapsamında kendi politikaları doğrultusunda kampanyalar düzenleyen bankalar, maaş hesaplarını kendi bünyelerine taşıyan tüm vatandaşlara aldıkları maaş tutarına göre ek ödemeler yapmaya başladılar.

Sene başından bu yana ağırlaşan bir tabloya sahip olan ekonomik koşullar kapsamında bankaların promosyon ödemelerini yakından takip ederek bütçelerine en fazla desteği verecek olan bankayı tespit etmeye çalışan vatandaşlar, aralık ayında güncellenen kampanyaları da yakın takibe aldı. Bu noktada devreye giren ING Bank, yeni ay ile birlikte emekli ek ödeme kampanyalarını güncellediğini duyuran bankaların başında yer aldı.

Resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuru yayınlayan ING Bank, 31 Aralık tarihine kadar başvurulara açık kalacak olan emekli ek ödeme kampanyaları kapsamında emekli vatandaşlara 8 bin TL’ye kadar ek ödeme hizmeti sunacağını bildirdi.

ING BANK ARALIK AYI EMEKLİ EK ÖDEME KAMPANYASI

ING Bank aralık ayı emekli promosyonu ödemelerini güncelledi! Maaşını taşıyana 8 bin TL ödenecek! Son tarih 31 Aralık!

Sene başından bu yana düzenlediği emekli ek ödeme kampanyaları kapsamında sektörde en yüksek ödeme yapan bankalar arasında yer almayı başaran ING Bank, aralık ayı emekli promosyonu kampanyasını duyurdu. Banka, maaş hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşıyacak olan emekli vatandaşlara, şu tutarlarda ek ödemeler yapacağını bildirdi:

  • 3 bin 500 TL’ye kadar maaş alan vatandaşlara: 4.500 TL
  • 500- 7.500 TL aralığında maaş alan vatandaşlara: 5.250 TL
  • 500- 10.000 TL aralığında maaş alan vatandaşlara: 6.750
  • 10 bin TL’nin üzerinde maaş alan vatandaşlara: 7.500 TL

ING BANK OTOMATİK FATURA ÖDEME TALİMATI KAMPANYASI

ING Bank 7 bin 500 TL’lik üst limit ile duyurmuş olduğu emekli promosyonu kampanyasından hariç olmak üzere 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı veren tüm emekli müşterilerine, 500 TL daha ödeme yapacağını bildirdi.

ING Bank aralık ayı emekli promosyonu ödemelerini güncelledi! Maaşını taşıyana 8 bin TL ödenecek! Son tarih 31 Aralık! ile ilgili etiketler emekli Kampanya banka promosyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.