Kuyumcuda altın hırsızlığına karışmış!

Adana'da, Kemal A. isimli kişinin Anıl H.'yi rehin alıp, boğazına bıçak dayayarak küfür ve tehditler savurduğu görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Ceren isimli bir hesaptan paylaşılan görüntülere "Bulunduğum yere geliyor ve beni soruyor korkarak yaşamak istemiyorum." notu düşüldü. Görüntülerin infial yaratmasının ardından Kemal A. gözaltına alındı. İfadesinde olayın şaka olduğunu söyleyen Kemal A., Anıl H. ile fotoğrafını paylaştı. Kemal A.'nın kuyumcu soygununa karıştığı ortaya çıktı.

Adana yaşayan Kemal A.'nın 'Ceren' isimli sevgilisi kendisini terk edince arkadaşı Anıl H.'yi boğazına bıçak dayayarak 'Ceren gelir misin' dedirttiği iddia edildi.

Kemal A., 25 Mart'ta gözaltına alındı. Polis, eski sevgili ve görüntülerdeki Anıl H.'nin de bilgisine başvurmak için emniyete çağırdı. Görüntülerin kurgu olduğunu öne süren Kemal A., serbest bırakıldı. Ceren ile görüntülerdeki arkadaşı Anıl H. de Kemal A.'dan şikayetçi olmadı.

Kuyumcuda altın hırsızlığına karışmış!

İNFİAL YARATTI

Sosyal medyada "Kendisinden uzaklaştırma almış olmama rağmen hala bulunduğum yere geliyor ve beni soruyor korkarak yaşamak istemiyorum." notuyla paylaşılan görüntüler, infial yarattı. Çok sayıda kullanıcının tepkisini çeken görüntünün ardından Kemal A.'nın boğazına bıçak dayadığı Anıl H., videonun gerçek olmadığını söyledi.

KULLANICILAR KURGU OLDUĞUNA İNANMADI

Sosyal medya kullanıcıları, görüntülerin kurgu olduğuna inanmayınca Anıl H., Kemal A. ile birlikte evde buluşup, birlikte fotoğrafını paylaştı.

Kuyumcuda altın hırsızlığına karışmış! - Resim : 2

KURGU OLDUĞUNU SAVUNDU

Kemal A. ise, Anıl H. ile kardeş olduğunu bunun sadece kurgudan ve şakadan ibaret olduğunu ifade etti.

KUYUMCUDAN ALTIN HIRSILIĞINA KARIŞMIŞ

Adana'da 'Ceren' ismini kullanan sevgilisi Zekiye A.'nın arkadaşı Anıl H.'yi rehin alıp, boğazına bıçak dayayarak küfür ve tehditler savurduğu görüntüleri genç kıza gönderdikten sonra olayın kurgu olduğunu iddia eden Kemal A.'nın daha önce de kuyumcu dükkanından aldığı 65 bin lira değerindeki 7 altın bileziği çalmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Kuyumcuda altın hırsızlığına karışmış! - Resim : 3

2019'un Kasım ayında Şehitler Bulvarı üzerinde bulunan bir kuyumcuya gelen Kemal A., iddiaya göre satın almak için 7 burma bilezik siparişi verip, yaklaşık bir saat sonra geri geleceğini söyleyerek dükkandan çıktı.

Daha sonra geldiği kuyumcuda Kemal A., eline aldığı bilezikleri, arkasından içeri giren eşi Hale Nur A.'ya verdi. Hale Nur A., altınları alıp, kuyumcudan ayrıldı. Bir süre altın küpelere bakan Kemal A., bilezikleri almaktan vazgeçtiğini söyledi. Kuyumcu da, "O zaman altınları neden kadına verdin?" diye sordu. Kemal A.'nın yanıtı ise "Ben o kadını tanımıyorum, sen altınları ver dedin, ben de verdim" oldu. Bunun üzerine, iş yeri çalışanları polisi aradı.

EŞİNİ TANIMADIĞINI ÖNE SÜRDÜ

Kuyumcu dükkanına gelen polis ekipleri, Kemal A.'yı gözaltına aldı. Hale Nur A. da altınlarla birlikte yakalandı. Hale Nur A.'yı tanımadığını öne süren Kemal A.'nın, kadınla olaydan 3 gün önce evlendiği ortaya çıktı. Kemal A.'nın Hale Nur A.'ya bu altınları ise 'mihr' (İslam dininde kadına verilmesi taahhüt edilen para) olarak verdiği öne sürüldü.

TAKMA İSMİNİ VÜCUDUNA DÖVME YAPTIRMIŞ

Kuyumcuda altın hırsızlığına karışmış! - Resim : 4

Adana'da Kemal A.'nın, Anıl H.'yi rehin alıp, boğazına bıçak dayayarak küfür ve tehditler savurduğu görüntüleri gönderdiği eski sevgilisi 'Ceren' ismini kullanan Zekiye A.'nın vücuduna 'Ümitim' yazdırdığı ortaya çıktı. 'Ümit' ismini takma isim olarak kullandığı saptanan Kemal A.'yı yakalamak için polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor.







Kuyumcuda altın hırsızlığına karışmış! ile ilgili etiketler Adana Şiddet video Darp Sevgili

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.