İnfaz timinde bulunan Seccad Yeşil'in son paylaşımı dikkat çekti! Tam da düğün gününde...

Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlılarından Seccad Yeşil'in yaptığı bir paylaşım ve zamanlaması dikkat çekti. Avukat Mahmutyazıcıoğlu ve Ece Erken'in düğün günü olan 28 Haziran 2021'de Seccad Yeşil, şoke eden bir paylaşım yaptı. İşte katil zanlısı Seccad Yeşil'in o Instagram paylaşımı...

Bakırköy Yeşilköy'deki Balıkçılar Çarşısı'nda yer alan Cundalı Balık Restoran'da önceki gece yaşanan olayda Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmiş, şoförü Murat Bilmez ise yaralanmıştı.

11 ŞÜPHELİ EMNİYETTE SORGUYA ALINDI

Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde, aralarında baş şüpheli Kadir Yasak'ın da bulunduğu 9 şüpheli daha yakalanarak gözaltına alındı. Toplam 11 şüphelinin emniyette sorguya alındığı öğrenildi. 

 

SİLAHI ATEŞLEYEN İSİM: KADİR YASAK

Polisin güvenlik kamera incelemesinde şüphelilere ilişkin şu detaylar çıktı: Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman ve Uğur Can Bilge olay yerindeydi. Silahı ateşleyen isim Kadir Yasak'tı.

1 adet taksirle yaralamaktan sabıkası bulunan Uğur Can Bilge ile 1 adet taksirle yaralama sabıkası olan Gökhan Karakan sorguya alındı.

 

 

ZANLILARINDAN SECCAD YEŞİL'İN PAYLAŞIMI ŞOKE ETTİ

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldüren infaz timinde olan Seccad Yeşil'in paylaşımı şok etti.

İnfaz timinde bulunan Seccad Yeşil'in son paylaşımı dikkat çekti! Tam da düğün gününde...

TAM DA DÜĞÜN GÜNÜNDE...

Sunucu Ece Erken ile eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu 28 Haziran 2021'de evlendiklerini duyurmuştu.

İnfaz timinde bulunan Seccad Yeşil'in son paylaşımı dikkat çekti! Tam da düğün gününde... - Resim : 2

 Katil zanlılarından Seccad Yeşil'in aynı tarihte ve son yaptığı paylaşım ortaya çıktı. Aynı gün yapılan paylaşım akıllarda soru işareti bıraktı...

 

 

İnfaz timinde bulunan Seccad Yeşil'in son paylaşımı dikkat çekti! Tam da düğün gününde... ile ilgili etiketler Ece Erken seccad yeşil mahmutyazıcıoğlu şafak mahmutyazıcıoğlu paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.