Son dakika... Bakırköy Kadın Tutukevi'nden tahliye edilen vatandaşlar otobüsler ile taşındı

Son dakika... İnfaz düzenlemesine ilişkin kanun yürürlüğe girmesiyle Bakırköy Kadın Tutukevi'nden kalan mahkumların tahliye işlemleri başladı. Özgürlüğüne kavuşan bir kadın mahkumun yaşadığı sevinç dikkat çekti.

İnfaz düzenlemesine ilişkin kanun yürürlüğe girmesiyle Bakırköy Kadın Tutukevi'nden kalan mahkumların tahliye işlemleri başladı.

Son dakika... Bakırköy Kadın Tutukevi'nden tahliye edilen vatandaşlar otobüsler ile taşındı

Otobüslerle E-5 kenarına gelen mahkumların eldiven ve maske yaktıkları görülürken, yakınları ile hasret giderdi. Kadın mahkumlardan birinin özgürlüğe kavuşunca kollarını açıp sevinmesi ise dikkat çekti.

Son dakika... Bakırköy Kadın Tutukevi'nden tahliye edilen vatandaşlar otobüsler ile taşındı - Resim : 2

YAKINLARIYLA HASRET GİDERDİLER

AK Parti ve MHP gruplarının ortak hazırladığı infaz düzenlemesine ilişkin kanun teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaşmasının ardından bugün birçok ilde bulunan cezaevlerinde tahliye işlemleri başladı. Bu kapsamda Bakırköy Kadın Tutukevi'nde kalan mahkumlar tahliye edilmeye başlandı. Otobüslerle E-5 kenarına gelen kadın mahkumların maske ve eldiven taktığı görüldü. Mahkumlar E-5 Kenarında bekleyen yakınları ile hasret giderdi.

Son dakika... Bakırköy Kadın Tutukevi'nden tahliye edilen vatandaşlar otobüsler ile taşındı - Resim : 3

"ÇOCUKLARIMI GÖRECEĞİM, İNŞALLAH İYİLERDİR"

Dışarı çıktığı için mutlu olduğunu söyleyen bir kadın mahkum, "Koğuşlarımız ilaçlanıyor. Temizlik malzemeleri dağıtılıyor. Sıkı önlem var. Dışarı çıktığım için mutluyum. Çocuklarımı göreceğim inşallah iyilerdir" dedi.

İHA

Son dakika... Bakırköy Kadın Tutukevi'nden tahliye edilen vatandaşlar otobüsler ile taşındı ile ilgili etiketler cezaevi infaz kadın mahkum kovid-19 corona covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.