Bir ilçeden Müge Anlı'ya çağrı!

Bursa'ya bağlı İnegöl ilçesinde değiştirilen giriş-çıkış tabelasında 4 bin kişinin eksik olduğunu fark eden vatandaşlar, Müge Anlı'ya çağrıda bulundu.

Bursa'nın İnegöl ilçesine giriş tabelalarında yer alan rakamların farklı oluşu kafaları karıştırdı.

TABELALARA BAKINCA ANLAŞILDI

Yıldırım gazetesinin haberine göre, Bursa'dan İnegöl'e giriş ile Ankara yönünden İnegöl'e girişe konulan nüfus rakamlarının bulunduğu tabelada yer alan bilgileri gören sürücüler şaşkınlık yaşıyor.

Şehrin bir girişindeki tabelada nüfusun 270 bin, çıkışındaki tabelaya göre ise 274 bin rakamının bulunması kafaları karıştırdı. Bazı vatandaşlar bu durumu ti'ye aldı.

VATANDAŞLARDAN MÜGE ANLI'YA ÇAĞRI

İnegöl'de ikamet eden Sinan Çelik, İnegöl'ün giriş ve çıkışında yer alan nüfus tabelalarındaki rakamsal farklılıklara şaşırdığını söyleyerek, "Niye üzülmeyin şimdi, 4 bin tane kayıp var. Ne yapacak Müge Anlı, nasıl bulacak bu kadar insanı. Ankara'dan İnegöl'e girişte bulunan tabelada nüfus 274 bin yazıyor. İlçeden çıkışta yer alan tabelada ise nüfus 270 bin olarak yazıyor. Bu 4 bin insan nerede? Çok merak ediyorum. İnegöl'de yaşıyoruz.Yeni dikkatimi çekti bu farklılık. Yetkililerden bu rakamların düzeltilmesini istiyorum. Bu durumu görünce Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın beraber çektiği film aklıma geldi; bu adamlar nereye bakıyor? Bu adamlar buraya bakıyor" dedi.

Bir ilçeden Müge Anlı'ya çağrı!

''BU RAKAMLAR DÜZELTİLSİN''

Diğer vatandaş Okan Göktaş ise, bu işin daha ciddiyetle yapılması gerektiğini söyleyerek, "Muhtemelen bu rakamların güncellenme olayı birisine verilmiştir, adam da işini yapmamıştır. Yetkililerden, verdikleri işi takip etmelerini istiyorum. Çünkü bu iş kolay değil. Bu rakamlar düzeltilsin, İnegöl'ün nüfusu kaç ortaya çıksın. Vicdanlar rahatlasın. İnegöl halkı bu 4 bin kişinin nerede olduğunu merak ediyor." dedi.

Bir ilçeden Müge Anlı'ya çağrı! ile ilgili etiketler Bursa Müge Anlı kayıp İnegöl
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.