Independent 'Türkçe' değil sahibinin sesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün 7 maaşını bağışlayarak başlattığı 'Milli Dayanışma Kampanyası' Türkiye düşmanlarını rahatsız etti. Suudi Arabistan sermayeli Independent Türkçe ise bu düşmanlığı attığı bir tweetle ortaya koydu. Oysa aynı Independent Türkçe daha bir gün önce sıradan bir kontrol uygulaması nedeniyle Suudi Arabistan yönetimine övgüler dizmişti.

Türkiye tamamen kendi kaynakları ile İtalya ve İspanya gibi ülkelere diz çöktüren yeni tip koronavirüs (Kovid-19)'a karşı mücadelesini sürdürüyor. 

102 ülke IMF'ten bu mücadelede kullanmak için para talep etmişken Türkiye yıllarca kendisini sömüren bu zihniyetten uzak durdu. 

Şu ana kadar da sadece Türkiye için de salgınla mücadele etmedi, önce Çin'de başladığında maske ve koruyucu kıyafet yardımı yaptı. Bugün de AB'nin, NATO'nun kılını kıpırdatmadığı bir ortamda İspanya ve İtalya'ya yardımlarını ulaştırdı. 

Hal böyle iken adında Türkçe ifadesi olan Suudi Arabistan sermayeli Independent Türkçe sahibinin sesi olduğunu bir kez daha gösterdi.

Türkiye'nin kendi vatandaşları için başlattığı ve ilk olarak da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 maaşını bağışlayarak başlattığı 'Milli Dayanışma Kampanyası'nı sahibinin görüşünü yansıtır şekilde sosyal medya üzerinden hedef aldı. 

Nevzat Çiçek yönetimindeki gazete kampanyayı provokatif bir dille "Kampanyada bir promosyon düşünürler mi, 100 bin lira üzeri verene Beştepe'de Cuma namazı kılma fırsatı gibi?" sözleri ile sosyal medyadan paylaştı. 

Independent 'Türkçe' değil sahibinin sesi!

Bu mesaj ile adında bulunan Türkçe dışında milli hiçbir kaygı ve duygusu olmadığını ortaya koyan Independent Türkçe sahiplerini ise sıradan bir uygulama nedeniyle bakın nasıl övüyordu. 

İki görevlinin ateş ölçerle yaptığı kontrol için Independent Türkçe'nin yorumu "Suudi Arabistan'ın salgına cesur ve hızlı yanıt vermesi Batı için ders niteliği taşıyor" oldu. 

Independent 'Türkçe' değil sahibinin sesi! - Resim : 2

 

Independent 'Türkçe' değil sahibinin sesi! ile ilgili etiketler Suudi Arabistan Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkçe Independent milli dayanışma kampanyası kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.