İncirlik Üssü'ne gizemli sevkiyat iddiası...

Almanya'dan kalkarak İncirlik Üssü'ne doğru uçuşa geçen 5 ABD kargo uçağı dikkati çekti. Bir süre sonra ise Patriot yorumlarına neden olan uçakların gerçek hedefi belli oldu.

ABD Hava Kuvvetleri'ne bağlı 39'uncu Kanat Komutanlığı ile Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı'nın konuşlu olduğu İncirlik Üssü'ne doğru yola çıkan ABD uçakları merak uyandırdı.

İncirlik Üssü'ne gizemli sevkiyat iddiası...

PATRİOT TALEBİ

İdlib'de yaşanan gerilimin ardından Türkiye'nin ABD'den Partiot hava savunma sistemi istediği haberlerinin ardından gerçekleşen bu uçuş değişik yorumlara neden oldu.

Irak'taki üslere gitti

Uçaklarla ilgili gerçek ise kısa süre sonra ortaya çıktı. Uçakların Türkiye hava sahasını kullanarak ABD'nin Irak'taki üslerine gitiği belirtildi. 

İncirlik Üssü'ne gizemli sevkiyat iddiası... ile ilgili etiketler Adana İncirlik ABD Patriot sevkiyat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.