İnci'nin babası Zafer'in cesedini kim aldı? Yargı Zafer öldü mü?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde İnci’nin babası Zafer’in cesedinin araçta olmaması şaşkınlık yarattı. Peki, İnci'nin babası Zafer öldü mü? Zafer’in cesedini kim neden aldı?

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve her bölümü ile nefes kesen Yargı dizisi tüm gizemiyle devam ediyor. Bazı gerçeklerin gün yüzüne çıkmasıyla işlenen cinayetler bir bir aydınlığa kavuşurken asıl mesele ise İnci’nin babası Zafer oldu.

Yargı dizisinde İnci ile Ceylin karakterlerinin babalarına hayat veren ve Zafer rolünü canlandıran Ali Seçkiner Alıcı, Çınar’ı öldürmek isterken onunla boğuştuğu esnada kurşun kendisine isabet etmişti. Çınar da babasından kendisini kurtarmak isterken Çınar’ın babası da suç delillerini ortadan kaldırmıştı.

Yargı Zafer’in Cesedi Nerede?

- Zafer’in cesedini dedesi almış ya da yok etmiş olabilir.
- Zafer ölmemiş ve kendisi kaçmış olabilir.
- Topal Amir ile Zafer’in cesedi Çınar'ın babası tarafından ilişkilendirilmek istenmiş olabilir.

İnci'nin babası Zafer'in cesedini kim aldı? Yargı Zafer öldü mü?

Ali Seçkiner Alıcı Kimdir?

3 Temmuz 1965 tarihinde Kars’ta dünyaya gelen Ali Seçkiner Alıcı, Gazi Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümünü bitirdikten sonra 1989 yılına kadar müzik öğretmenliği yapmıştır. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi ile Halk Evleri Sanat Atölyelerinde ses eğitmenliği de yapmış olan Ali Seçkiner 2000 yılında Erkoç Torun ve Nedim Yıldız'ın birlikte kurdukları Üç Anadolu adlı toplulukta yer almıştır.

Halen 1988 yılında kurulan Devlet Çoksesli Korosunda korist-sanatçı olarak görev yapan Alıcı, ilk kez 1993 yılında yayınlanan Ferhunde Hanımlar dizisinde canlandırdığı Eşber karakteri ile televizyon ekranlarında yer almıştır. Son olarak FOX TV ekranlarında yer alan Bir Aile Hikayesi dizisinde Şakir karakterine hayat veren Alıcı, şimdilerde Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinde Zafer karakterine hayat vermektedir.

İnci'nin babası Zafer'in cesedini kim aldı? Yargı Zafer öldü mü? ile ilgili etiketler Yargı Ali Seçkiner Alıcı zafer
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.