İncilay Şahin kimdir? Kaç yaşında, neden öldü?

Yasak Elma, Çiçek Taksi ve Hayat Bilgisi gibi bugün hala tekrar bölümleriyle izlenen bir dönemin efsanevi dizilerinde rol olan ünlü oyuncu İncilay Şahin'in vefat haber sanat dünyasını yasa boğdu. Yapılan haberlerin ardından İncilay Şahin'in yaşamı, neden öldüğü ve oynadığı dizi ve filmler merakla araştırılmaya başlandı. Peki, İncilay Şahin kimdir? Neden öldü? Detaylar haberimizde...

Ünlü oyuncu İncilay Şahin hayatını kaybetti. Sanat camiasını yasa boğan haberi 'Oyuncular Sendikası' Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Şahin, Çiçek Taksi, Hayat Bilgisi ve Yasak Elma gibi televizyon ekranlarının keyifle izlenen yapımlarında da rol almıştı. Şahin'in vefat haberinin ardından hayatı ve ölüm sebebi araştırılmaya başlandı. Ayrıntılar haberimizde... 

İncilay Şahin kimdir? Kaç yaşında, neden öldü?

Ünlü tiyatrocu, oyuncu, film yıldızı İncilay Şahin yaşamını yitirdi. Acı haberi 'Oyuncular Sendikası' Twitter hesabından duyurdu.

"ÇOK ÜZGÜNÜZ"

"Kurucu üyemiz, değerli meslektaşımız İncilay Şahin'i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun..."

İNCİLAY ŞAHİN HAKKINDA

Incilay Şahin, 29 Ocak 1961 tarihinde Kayseri’de dünyaya geldi.  Orta öğretim eğitimini Cibali Kız Lisesi’nde tamamlamıştır. Sonrasında ise Müjdat Gezen Sanat Merkezi Aktör Stüdyo’da oyunculuk eğitimi almıştır.

Tiyatro oyunculuğu ile kariyerine ilk adımını atan İncilay Şahin, kameralar karşısına ise ilk kez 1995 yılında ‘Çiçek Taksi’ adlı dizi ile geçti.

Gülümse Yeter, Bana Artık Hicran De, Umutsuz Ev Kadınları, Adını Feriha Koydum, 120, Beyza’nın Kadınları, Elveda Derken gibi pek çok yapımda da yer almıştır.

Usta oyuncu son olarak ise Fox Tv ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Yasak Elma’ adlı dizide Döne karakterine hayat verdi.

İNCİLAY ŞAHİN'İN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Erkek Tarafı
Kapıları Açmak
Çil Horoz
Şifre
Yersin Yurtsuz
Doktorlar
Yalnız Efe
120
Beyza’nın Kadınları
Elveda Derken
Deli Dumrul
Umutsuz Ev Kadınları
Kuşlar Aleminde
Sultan
Aman Annem Görmesin
Adını Feriha Koydum
Aman Babam Duymasın
Yamak Ahmet
Aşk Yakar
Gülümse Yeter
Yasak Elma

 

İncilay Şahin kimdir? Kaç yaşında, neden öldü? ile ilgili etiketler ölüm vefat İncilay Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.