İnci Okan ve köpeği Fıstık kurtarıldı mı? Son sağlık durumları nasıl?

İnci Okan ve köpeği Fıstık kurtarıldı mı? Son sağlık durumları nasıl? İzmirde devam eden arama kurtarma çalışmaları bugün de hız kesmeden devam ediyor. İzmirde apartman altında kalan İnci Okan ve köpeği Fıstık kurtarıldı mı merak ediliyor. İnci Okan ve köpeği Fıstık kurtarıldı mı? Son sağlık durumları nasıl?

İnci Okan ve köpeği Fıstık kurtarıldı mı? Son sağlık durumları nasıl? 30 yakın can kaybı ve 900'e yakın yaralının bulunduğu İzmir depreminde hayatta kalanlar ve kurtarılmaya çalışılanlar merka ediliyor. Köpeği ile birlikte enkaz altında aranan İnci okan bulundu mu? İnci Okan ve köpeği Fıstık kurtarıldı mı? Son sağlık durumları nasıl?

İnci Okan Kimdir?

İzmir'de arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü Rıza Bey Apartmanı enkazından 16 yaşındaki İnci Okan ve Yılmaz Erbek Apartmanı enkazından da Hülya Özmet, yaklaşık 17 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı.

Merkez üssü İzmir'in Seferihisar açıkları olan depremden en fazla etkilenen Bayraklı ilçesinde 9 binada arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Deprem sonrası Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin telefonla görüştüğü Buse Hasyılmaz'ın yanında bulunan İnci Okan'dan sevindirici haber geldi.

İnci Okan ve köpeği Fıstık kurtarıldı mı? Son sağlık durumları nasıl?

Buse ve ailesinin ardından 16 yaşındaki İnci Okan da arama kurtarma ekiplerinin çabası sonucu 17 saat sonra çıkarıldı. Okan'ın yaralı olarak çıkarılması yakınlarını ve çevredeki vatandaşları sevindirdi.

Depremde bir marketin bulunduğu alt iki katı çöken Yılmaz Erbek Apartmanı'nda da arama kurtarma ekipleri, başarılarına devam ediyor.

Son 1,5 saatte Fadime Tolu ve Gülçin Aykut Soydan'ın ardından Hülya Özmet de yaralı olarak enkazdan çıkarıldı.

Özmet, ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesine götürüldü.

İnci Okan ve köpeği Fıstık kurtarıldı mı? Son sağlık durumları nasıl? ile ilgili etiketler inci okan kimdir kurtarıldı mı İnci Okan'ın köpeği Fıstık Köpek Fıstık iyi mi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.