İnceleme bahanesiyle eline aldığı telefonları kaptığı gibi kaçtı! O anlar kamerada...

İstanbul'da girdiği telefoncularda, telefonları inceleme bahanesi ile eline alan şahıs, telefon ile bir anda dükkandan koşarak kaçtı. Kadıköy’de ve Bahçelievler’de farklı tarihlerde aynı yöntem ile hırsızlık yapan ve çaldığı telefonları satan şahıs ile telefonları alan şahıslar yakalandı. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Polis, farklı tarihlerde Kadıköy ve Bahçelievler ilçelerinde bulunan telefon bayilerine girip inceleme bahanesiyle eline aldığı telefonları çalıp kaçan hırsızın yakalamasına yönelik çalışma başlattı. Güvenlik kamera görüntüleri incelemesi neticesinde hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüpheli şahsın A.O. isimli şahıs olduğu tespit edildi. Şüpheli şahıs incelemeler neticesinde belirlenen ikamet adresinde yakalandı.

FARKLI BAYİLERE SATTILAR

Yapılan araştırmalarda şüpheli şahsın çalmış olduğu ürünleri farklı bayilere ve şahıslara nakit para karşılığında sattığı tespit edildi. Çalıntı telefonları satın alan F.Ü. ve H.A. isimli şahıslar da yakalandı.

Konu ile ilgili yakalanan F.Ü. ve H.A. isimli şüpheli şahıslar hakkında “suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi” suçundan adli işlem yapıldı. 4 ayrı “açıktan hırsızlık” suçunu gerçekleştiren A.O. isimli şahıs tahkikat işlemlerinin ardından 03.11.2021 tarihinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Hırsızlık anları ise iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

İnceleme bahanesiyle eline aldığı telefonları kaptığı gibi kaçtı! O anlar kamerada... ile ilgili etiketler İstanbul hırsız telefon Bahçelievler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.