İnce'den partililere talimat: Muhalefeti eleştirmeyin

CHP'den zehir zemberek sözlerle ayrılan ve Memleket Partisi’ni kuran Muharrem İnce, partililere 'ana muhalefete çok yüklenmeyin' talimatı verdi.

CHP’yi sert ifadelerle eleştirerek ayrılan ve Memleket Partisi’ni kuran Muharrem İnce, partililere ‘ana muhalefete çok yüklenmeyin’ talimatı verdi.

2018 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP’nin adayı olan Muharrem İnce, CHP’de eleştirdiği antidemokratik uygulamaları, kendi partisinde de yapmaya başladı.

"İMAMOĞLU'NU DAHİ ELEŞTİRMEYİN"

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre İnce, ‘CHP’yi eleştirmeme’ kararı aldı. Muharrem İnce’nin parti üyelerine “Ana muhalefete çok yüklenmeyin” talimatını verdiği öğrenildi. Partililerin CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun karla mücadelede gösterdiği olumsuz performansı bile eleştirmelerine izin verilmediği belirtiliyor. Partililere, İmamoğlu’nu eleştiren paylaşımların silinmesi konusunda baskı yapıldığı iddia ediliyor.

İnce'den partililere talimat: Muhalefeti eleştirmeyin ile ilgili etiketler Muharrem İnce CHP Memleket Partisi muhalefet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.