İnce’den ‘Mangır Merdan’ suçlaması, Yanardağ’dan ’Buruşuk peçete’ yanıtı!

Muhalif medyayı topa tutan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Tele 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’a ''Yanardağ sen mangırsın mangır, ütü de tutmazsın'' sözleriyle yüklenirken, Halk TV, Tele 1 ve KRT’nin düzenli olarak CHP ile İYİ Parti’den para alarak fonlandığını söyledi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce muhalif medyayı topa tuttu, ortalık karıştı. Halk TV, Tele 1 ve KRT’nin düzenli olarak CHP ile İYİ Parti’den para alarak fonlandığını söyleyen İnce, Tele 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’a da sert sözlerle yüklendi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Denizli'de yaptığı konuşmada "Halk TV, Tele 1, KRT, CHP'den ve İYİ Parti'den her ay düzenli maaş alıyor. Miktarlarını bile söylerim." İddiasında bulundu.

Tele1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'a yüklenen İnce, "Merdan Yanardağ denilen bir zat var. Bu zat kendine 'gazeteci' diyor. Bugün bir tweet atmış demiş ki, 'Muharrem İnce'yi bu sistem buruşturup attı.' Yenilen bir adam bir miktar buruşur, doğru." dedi.

“MERDAN YANARDAĞ SEN MANGIRSIN!”

Eline 200 TL’lik banknot alan İnce, "Bakın bu 200 lira. Bu 2018'deki İnce, buruşturun yine İnce. Değerine bakıyorum yine 200 lira. Hafif bir ütüyle düzelir. Buruştuk diyelim milletimiz bizi ütüler yine düzeliriz. Yanardağ sen mangırsın mangır, ütü de tutmazsın" dedi.

“ŞEREFİN VARSA, YEMİN ET PARA ALMADIĞINA"

Muharrem İnce, "Ben şerefimin üzerine yemin ederim ki her ay CHP ve İYİ Parti'den para alıyorsun. Sende şeref varsa, yemin et bakalım almadığına ya da alıyorsan kaç para alıyorsun onu açıkla! Uyanık!" İfadelerini kullandı.

YILMAZ ÖZDİL DE KAVGAYA KARIŞTI

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, muhalif medyayı topa tutan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye destek vererek, “Vaziyet budur, yere göğe sığdıramadıkları Muharrem İnce’ye alenen sansür uyguluyorlar… Parayı verenin düdüğünü çalana medya denir mi” dedi.

Videonun tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

İnce’den ‘Mangır Merdan’ suçlaması, Yanardağ’dan ’Buruşuk peçete’ yanıtı! ile ilgili etiketler Muharrem İnce İYİ Parti CHP Halk TV Merdan Yanardağ tele 1 KRT

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.