İnce, vatandaşa sordu: Parti kurayım mı?

CHP eski milletvekili Muharrem İnce'nin siyasi yolculuğu pek istediği gibi gitmiyor... Sivas'ta başlattığı 'Bin Günde Memleket Hareketi' kapsamında düzenlediği etkinliklerde vatandaşlardan beklediği ilgiyi göremeyen İnce'nin dün de Hakkari-Cizre yolunda otobüsü bozuldu. Yaşadığı talihsizliklerin ardından son olarak Şırnak'ta vatandaşlarla sohbet eden İnce, "Parti kurayım mı?" diye sordu. Siyasi yol haritası konusunda kafası karışık olduğu gözlenen İnce'ye “Kur, kur” yanıtı verildi!

CHP'nin gergin geçen kongresi sonrası zehir zemberek açıklamalarda bulunarak, "CHP cumhurbaşkanlığı seçiminde kazanmamam için elinden geleni yaptı" diyen CHP eski Milletvekili Muharrem İnce, partisinden bağımsız olarak Sivas'ta başlattığı, 'Bin Günde Memleket Hareketi'ne devam ediyor.

Van ve Hakkari'nin ardından soluğu Şırnak’ta alan İnce'nin dün Hakkari-Cizre yolunda otobüsü bozulmuş, 1 saat sonra yola devam edebilmişti.

"PARTİ KURAYIM MI?"

Şırnak'a ulaşan Muharrem İnce, otobüsünü durdurarak yol kenarında vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen İnce, sohbet sırasında "Parti kurayım mı?" diye sordu. Vatandaşlar ise “Kur, kur” diye yanıt verdi.

İnce, vatandaşa sordu: Parti kurayım mı? - Resim : 3

İnce'nin konuşmasının başında maskesiz olduğu, maskesini sonradan taktığı ise dikkatlerden kaçmadı.

İnce, vatandaşa sordu: Parti kurayım mı? ile ilgili etiketler CHP Muharrem İnce Şırnak Cumhuriyet Halk Partisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.