İnce, telefonunu kapatıp Balkanlar'a gitti!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gizlice görüştüğü iddialarıyla karşı karşıya kalan Muharrem İnce, stresini Balkanlar'da attı.

Beştepe’ye gizlice çıkarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü, Erdoğan’ın da ona ‘CHP genel başkanlığı’ için destek vaadinde bulunduğu iddialarıyla karşı karşıya kalan eski CHP milletvekili Muharrem İnce, konuyu yargıya taşıyıp soluğu dede toprağı Balkanlar’da aldı.

Muharrem İnce birkaç akrabasıyla birlikte Yunanistan’ın Selanik, Kavala, Gümülcine ve Serez bölgelerini kapsayan bir geziye çıktı. Ağır geçen haftanın stresini atmak için telefonlarını da kapatan İnce, Serez çarşısında çektirdiği fotoğrafı Nazım Hikmet’in “Şeyh Bedrettin Destanı” şiiriyle paylaştı:

“...Yağmur çiseliyor / Serez’in esnaf çarşısında / bir bakırcı dükkânının karşısında / Bedreddinim bir ağaca asılı...

Yağmur çiseliyor / Gecenin geç ve yıldızsız bir saatidir / Ve yağmurda ıslanan / yapraksız bir dalda sallanan şeyhimin çırılçıplak etidir...

Yağmur çiseliyor / Serez çarşısı dilsiz / Serez çarşısı kör / Havada konuşmamanın, görmemenin kahrolası hüznü / Ve Serez çarşımı kapatmış elleriyle yüzünü...”

İnce, telefonunu kapatıp Balkanlar'a gitti!

İnce, iddiayı yazan Sözcü Gazetesi Yazarı Rahmi Turan hakkında 5, iddiayı ortaya atan Talat Atilla hakkında ise 3 kuruşluk manevi tazminat davası açmış, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na da her iki isim için ‘görevi kötüye kullanarak iftira ve hakaret’ suçlarından soruşturma açılmasını talep etmişti.

İnce, telefonunu kapatıp Balkanlar'a gitti! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Beştepe Muharrem İnce balkanlar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.