'İnce' kumpasta tetiğe basan Uğur Dündar çıktı!

Muharrem İnce, dün düzenlediği basın toplantısında 'Beştepe'ye giden CHP'li' kumpası haberinin önce Uğur Dündar ve Candaş Tolga Işık'a gittiğini ve bu isimlerin bunu yazmadığını söylemişti. İnce'nin teşekkür ettiği Dündar'ın, kumpas haberin kaynağı olan gazeteci Talat Atilla'nın haber sitesinin reklamını yaptığı ortaya çıktı. Dündar'ın bu mesajıyla İsmail Saymaz'ın bir süre önce yaptığı 'kumpasın kronolojisi' sıralaması da değişmiş oldu.

Sözcü yazarı Rahmi Turan Beştepe'ye gidip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen kişinin Muharrem İnce olduğunu, haberin kaynağının ise gazeteci Talat Atilla olduğunu açıklamıştı.

İnce, dün düzenlediği basın toplantısında tüm bunların CHP içindeki 'çete' tarafından kurulan bir kumpas olduğunu belirtti.

BİRBİRLERİNE TEŞEKKÜR ETTİLER

Konuşmasında kumpas haberinin önce Uğur Dündar ve Candaş Tolga Işık'a gittiğini ve onların bunu yazmadığını söyleyen Muharrem İnce, iki isme de teşekkür etti.

İnce'nin teşekkürüne sosyal medya hesabından cevap veren Uğur Dündar,  "Ben de teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

KRONOLOJİ DEĞİŞTİ

Ancak İnce'nin teşekkür ettiği Dündar'ın, 9 Kasım tarihinde, kumpas haberin kaynağı olan gazeteci Talat Atilla'nın haber sitesinin reklamını yaptığı ortaya çıktı.

Dündar, "Turktime, özel haberleriyle dikkat çeken, usta ellerin yönettiği ciddi bir haber sitesidir. Takip etmenizi öneriyorum." sözleriyle ile takipçilerine seslendi.

 'İnce' kumpasta tetiğe basan Uğur Dündar çıktı!

Dündar, bu mesajıyla İsmail Saymaz'ın bir süre önce yaptığı 'kumpasın kronolojisi' sıralamasında en üst sıraya yerleşmiş oldu.

İşte Saymaz'ın o paylaşımı:

'İnce' kumpasta tetiğe basan Uğur Dündar çıktı! - Resim : 2

'İnce' kumpasta tetiğe basan Uğur Dündar çıktı! ile ilgili etiketler Muharrem İnce İsmail Saymaz Sözcü Uğur Dündar Talat Atilla
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.