İnce: Beştepe'ye giden CHP'lide büyük gelişmeler var

CHP'den istifa eden Muharrem İnce, "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili "Beştepe'ye giden CHP'lide büyük gelimeler oluyor. Mahkeme kayıtlarından kimin gittiği çıkacak. Şimdilik bu kadar diyeyim. Bekleyelim görelim acele etmeyelim" diye konuştu.

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında konuşan Muharrem İnce, 'Memleket Hareketi'yle nasıl bir yol izleyecekleri anlattı. İnce, "Tüzüğümüzü yazdık bitirdik. Binamızın bitimini 19 Mayıs'a planlamıştık ama daha erken olacak gibi. Parti genel merkezinde detayları açıklamak istiyoruz. 45 gün içinde açıklarız. Önce genel merkezi tamamlayacağız. Nisan ayı içerisinde yaparız." diye konuştu.

BEŞTEPE'YE GİDEN CHP'LİDE BÜYÜK GELİŞMELER VAR

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın köşesinde gündeme getirdiği "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili şunları söyledi:

"Beştepe'ye giden CHP'lide büyük gelimeler oluyor. Mahkeme kayıtlarından kimin gittiği çıkacak. Şimdilik bu kadar diyeyim. Bekleyelim görelim acele etmeyelim ben dava açtım 'kim bu' diye. Ben bunların iftira olduğunu zaten dava açamamalarından belli. Makus tarihi değiştirdiğim için ben kötü adam oldum."

 

 

İnce: Beştepe'ye giden CHP'lide büyük gelişmeler var ile ilgili etiketler Beştepe CHP ince
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.