İnce, Babacan’ın ihaneti üzerinden Kılıçdaroğlu’na yüklendi

Memleket Hareketi Lideri Muharrem İnce, Babacan’ın 2018’de Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığına çatı adaylığıyla ilgili açıklamaları üzerine, “Seçim döneminde yaşananların ve sonrasında atılan iftiraların gerekçesi bir bir çıkıyor ortaya daha da çıkacak” diyerek Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 2018’deki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti Ankara milletvekili olmasına rağmen muhalefetin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına çatı aday olarak çıkarmak istediği Abdullah Gül’ü desteklediğini itiraf etti. Babacan, özel bir televizyon kanalında Gül’ün Cumhurbaşkanı adayı olması için çalıştığını belirterek, “Görüşmelerin tam ortası, göbeğindeydim. Görünür değildim ama tam göbeğindeydim. O gün gelip de siz ortak aday olsanız, sizi de destekleyenler son güne kadar sözünün arkasında dursaydı o gün o iş olurdu” dedi. Bu sözler kamuoyunda tartışılmaya devam ederken, CHP’den ayrılarak Memleket Hareketini kuran Muharrem İnce, Ali Babacan’ın ihanet itirafı üzerinden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Muharrem İnce, “Dostların yaptığı açıklamalardan 2018 seçimleri öncesinde Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı adaylığının masada olduğunu, ciddi ciddi düşünüldüğünü öğreniyoruz. Seçim döneminde yaşananların ve sonrasında atılan iftiraların gerekçesi bir bir çıkıyor ortaya daha da çıkacak” dedi.

İnce, Babacan’ın ihaneti üzerinden Kılıçdaroğlu’na yüklendi ile ilgili etiketler Muharrem İnce Ali Babacan CHP Memleket Hareketi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.