İnce ayrılmasın diye kimler tasfiye edilecek?

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından CHP'yi karıştıracak bir iddiada bulundu. FETÖ'nün CHP'ye haber gönderdiğini ve "İnce'yi gönderip planımızı bozmayın. Ona eş başkanlık gücünde başdanışmanlık veriyoruz deyip Genel Merkez'de bir kat verin" dediği iddiasında bulundu. Gökçek, İnce'nin partiye dönme koşulunun ise 4 ismin MYK'ya alınmaması olduğunu ileri sürdü. İşte Gökçek'in iddiası ve bu iddiaya göre İnce'nin tasfiyesini istediği isimler...

CHP'nin 2018'de Cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlere giren eski Yalova milletvekili ve CHP Meclis Grup Başkanvekili Muharrem İnce'nin ilk gençlik yıllarından bu yana içinde bulunduğu partiden ayrılığı gündemde ilk sırada tartışılmaya devam ediyor. 

İnce'den de bu iddiayı destekleyen hatta daha da güçlendiren mesajlar gelmeye devam ediyor. 

İşte bu ortamda Türk siyasetinin 'kurt' tabir edilebilecek isimlerinden Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten peş peşe CHP'yi karıştıracak iddialar geldi.

Gökçek, İnce'nin ayrılığının ciddiye binmesi üzerine FETÖ'nün CHP yönetimine haber gönderip "Muharrem İnce'yi uzaklaştırıp planımızı bozmayın. İnce parti kurarsa bütün planlarımız bozulur" dediğini ileri sürdü. 

Gökçek, bu iddiasının devamında ise FETÖ'nün mesajında CHP yönetimine "İnce'yi çağırın ve ona eş başkan gücünde baş danışmanlık veriyoruz deyip, Genel Merkez'de bir kat verin. Tüm danışmanlıkları da iptal edin" dediğini belirtti. 

Kaynağının CHP içinde FETÖ'ye karşı ciddi mücadele veren bir arkadaşı olduğunu belirten Gökçek, CHP'de pazar günü gerçekleşecek toplantıdan sonra Muharrem İnce'nin Genel Merkeze çağırılıp ikna edileceğini ileri sürdü. 8 danışmanın görevlerine son verileceğini iddia eden Gökçek, Muharrem İnce'nin ise tek danışman olarak eş başkan statüsüne getirileceğini belirtti. Sonra da "Bence gene kandırabilirler" demeyi de ihmal etmedi. 

 

İnce ayrılmasın diye kimler tasfiye edilecek?
Gökçek 8 Ağustos Cumartesi'nin ilk saatlerinde ise İnce özelinde CHP'deki tansiyonu daha da yükseltecek bir iddiayı gündeme getirdi. 

İnce'nin parti kurma ihtimalinin CHP'de telaşı büyüttüğünü belirten Gökçek, "Bugün Kılıçdaroğlu'na bazı kurmayları; 'İnce’nin dönme şartı Oğuz Kaan Salıcı,
Bülent Tezcan, Seyid Torun ve Onursal Adıgüzel’in MYK’ya alınmaması' demişler. Kılıçdaroğlu ”garanti alın olabilir” demiş. Yarın dananın kuyruğu kopacak." iddiasında bulundu. 

İnce ayrılmasın diye kimler tasfiye edilecek? - Resim : 2

Gökçek, bir sonraki mesajında ise Muharrem İnce'nin eski bir arkadaşı ile konuştuğunu ve hayrete düştüğünü belirterek, "Diyor ki; ”Adımı kullanma lütfen. İnce parti filan kuramaz. Kılıçdaroğlu‘yla pazarlık yapar, az bir pahaya geri dönüş yapar. Her türlü iddiaya varım.” ifadesini kullandı. Gökçek, İnce'nin çok samimi arkadaşı olduğunu vurguladığı bu kişinin sözlerinin kendisini düşündürdüğünü kaydetti. 

İnce ayrılmasın diye kimler tasfiye edilecek? - Resim : 3

İnce ayrılmasın diye kimler tasfiye edilecek? ile ilgili etiketler CHP Muharrem İnce Melih Gökçek FETÖ Kılıçdaroğlu bülent tezcan Seyid Torun onursal adıgüzel Oğuz Kaan Salıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.