İnce, Akşener ve Karamollaoğlu'nu hedef gösterdi!

Sözcü yazarı Emin Çölaşan seçimlere sadece 12 gün kala çok tehlikeli bir yazıya imza attı. Çölaşan bugün ki yazısında yer alan "Ve kafamdaki kuşku" başlığı ile yer alan sözde uyarı yazısında cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce, Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu'na silahlı saldırı düzenlenmesinden korktuğunu yazdı. Adeta 3 adayı hedef gösteren Çölaşan, olası suikastin sorumlusu olarak da iktidarı gösteriyor satır aralarına gizleyerek. üstelik bu Çölaşan'ın ilk vukuatı da değil.

İşte Emin Çölaşan'ın muhalif cumhurbaşkanı adaylarını provokatörlerin hedefine koyan yazısı:

VE KAFAMDAKİ KUŞKU

Şimdi yeri gelmişken, kafamda oluşan bir kuşkuyu sizlerle paylaşmak isterim.
Bu iktidar 16 yıl boyunca sağa sola posta koydu, halka tepeden baktı, adaleti yok etti, milleti gerdi, toplumu birbirine düşman etti, kin ve nefret tohumları saçtı.
Şimdi soruyorum:
Başta Muharrem İnce olmak üzere Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu için devletin aldığı koruma önlemleri acaba yeterli mi?
Öyle olmasını dilerim.

* * *
Bu soruyu niçin sorduğuma gelince…
Memlekette yandaş sapık, manyak, silahlardan dem vuran, beyni kin ve nefretle doldurulmuş bir sürü ruh hastası türetildi.
Allah korusun, bunlardan biri o kalabalık mitinglerden birinde silahını çekip ateş etse…
Ve isabet ettirse…
Türkiye birbirine girer, kıyamet kopar.
Sadece aklıma gelen bir kuşkudan söz etmek zorunda kaldım, özür dilerim.

TERÖRİSTLERE "RAMAZAN'DA SALDIRIRIM" TAKTİĞİ VERMİŞTİ

Çölaşan, daha önce de bu tip hedef gösteren yazılar yazmıştı. En bilineni ise Türkiye'yi hedef alacaklara Hürriyet'te iken adres gösteren yazısıydı.

Çölaşan çok tepki çeken o yazısında, 'Ben olsam Türkiye'ye Ramazan'da saldırırdım' demişti.

İftar saati Türk güvenlik güçlerinin 'mayışmış, aç, susuz ve yorgun' olduğunu söylemiş,  'Terörist olsam eylemimi iftara yakın koyarım' ifadelerini kullanmaktan çekinmemişti.

İnce, Akşener ve Karamollaoğlu'nu hedef gösterdi! ile ilgili etiketler Emin Çölaşan Muharrem İnce Meral Akşener Temel Karamollaoğlu suikast
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.