İnanılmaz rekor! 10 dakikada 76 sosisli yedi

4 Temmuz Bağımsızlık Günü etkinliklerinde düzenlenen sosisli yeme yarışmasında dakikada 7 buçuk sosis yiyen Joey Chetsnut dünya rekoru kırdı.

ABD'nin New York kentinde, 4 Temmuz Bağımsızlık Günü eğlenceleri kapsamında sosisli sandviç (hot dog) yeme yarışması düzenlendi. 10 dakikada 76 sandviç yiyerek kazanan Joey Chestnut hem yarışmayı 14. kez kazandı, hem de dünya rekoru kırdı. Kendi rekorunu egale eden Chestnut, dakikada 7 buçuk sosisli yemiş oldu.

New York'ta fast food zinciri Nathan's tarafından her yıl 4 Temmuz'da Coney Island'da düzenlenen yarışmaya daha önce yapılan elemeleri geçen yarışmacılar katıldı.

Yarışmanın erkekler kategorisinde önceki yıllarda da defalarca şampiyonluk elde eden Chestnut, 10 dakikada 76 sosisli sandviç yiyerek yarışmayı 14. kez kazandı. Geçen yıl 75 sandviçle rekor kıran Chestnut bu sayı ile kendi rekorunu egale ederek, yeni bir dünya rekoruna imza atmış oldu.

İnanılmaz rekor! 10 dakikada 76 sosisli yedi ile ilgili etiketler ABD sosisli yeme yarışması dünya rekoru Joey Chestnut

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.