CHP'de imzaların artmasının arkasında o isim mi var?

CHP'de muhalifler Olağanüstü Kurultay için gereken imza sayısını topladığını açıkladı. Muhaliflerin gerekli sayıya ulaşmasında Önder Sav'ın desteğinin etkili olduğu iddia edildi. 

CHP’de kurultay tartışması sürüyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, toplanabilecek imzanın 450-470 civarında olduğunu söylemişti. Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün olağanüstü kurultay için gerekli olan imza sayısının toplandığını açıkladı.

İMZA SAYISININ ARTMASINDA ÖNDER SAV ETKİLİ OLDU

Odatv’nin haberine göre imza sayısının artmasında Önder Sav'ın hamlesi etkili oldu. İddiaya göre Muharrem İnce lehine devreye giren Sav, Kartal Belediyesi’nin Adalar’daki tesislerinde CHP’li bazı delegelerle bir araya geldi. Sav’ın bir araya geldiği delegeleri imza vermeleri yönünde ikna ettiği belirtildi. Son dönemde artan imza sayısının da Sav’ın devreye girmesinin ardından yaşandığı iddia edildi.

CHP'de imzaların artmasının arkasında o isim mi var?

CHP'de imzaların artmasının arkasında o isim mi var? ile ilgili etiketler CHP Kurultay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.