İmparator eskisi gibi! İbrahim Tatlıses'ten harika "Yalan" performansı!

İbrahim Tatlıses, 13 Mart Cumartesi yayınlanan İbo Show yeni bölümünde söylediği "Yalan" şarkısıyla konukları duygulandırırken orkestra stüdyoyu İmparator sloganıyla inletti.

13 Mart akşamı STAR TV'de yayınlanan İbo Show 17. son bölümde İbrahim Tatlıses'in performansı konuşuluyor. Söylediği Yalan şarkısıyla izleyenleri mest eden İmparator, eski günlerini aratmadı.

İBRAHİM TATLISES'TEN "YALAN"

Yaşadığı silahlı saldırı sonrası yaklaşık 9 yıldır müzikten uzak kalmak zorunda kalan İbrahim Tatlıses, son bir aydır yeniden başladığı programda sesiyle gösterdiği performansıyla muhteşem bir geri dönüş yaşatıyor.

Bugün İbo Show konuklarıyla yine müzik şöleni yaşanacak! Bu akşamın İbo Show  konukları kimler olacak? (13 Mart 2021) - Medya Haberleri

Tatlıses, bestesi Burhan Bayar ve Tahir Mehmet Paker'e ait olan 'Yalan' şarkısını seslendirdi.

STÜDYO İMPARATOR SLOGANLARIYLA İNLEDİ

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonraki performansı, Nükhet Duru ve Suzan Kardeş'i duygulandırırken, orkestra da 'İmparator' sloganlarıyla alkış tuttu.

İmparator eskisi gibi! İbrahim Tatlıses'ten harika "Yalan" performansı! ile ilgili etiketler Star TV İbrahim Tatlıses ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.