Imelda vurdu: 2 ölü!

ABD’nin Teksas eyaletini “Imelda” tropikal fırtınası vurdu. Şiddetli yağışla oluşan sellerde 2 kişi öldü.

ABD’nin Teksas eyaletinde “Imelda” tropikal fırtınası hayatı felç etti. Üç gündür devam eden fırtınanın yanı sıra şiddetli yağışlar nedeniyle yaşanan sel felaketi iki kişinin ölümüne neden oldu. Yetkililer ölenlerden birinin Houston’da aracını sudan kurtarmaya çalışırken, diğerinin ise Jefferson’da sele kapıldığını bildirdi. Houston’da en az 900 uçuşun da iptal edildiği açıklandı.

TAHLİYE EDİLDİLER

Yaşanan sel felaketi nedeniyle bölgedeki en az bin kişinin güvenli yerlere tahliye edildiği belirtilirken, yetkililer mahsur kalan aileleri kurtarma çalışmaları başlattı. Botla yürütülen çalışmalar sırasında polisin, mağdur hayvanları kurtarmak için gösterdiği çabalar da hayvan hakları savunucuları tarafından takdir edildi. Meteoroloji yetkilileri fırtınanın etkisinin azalacağını duyurdu.

Imelda vurdu: 2 ölü! ile ilgili etiketler ABD
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.