İman Casablanca kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

İman Casablanca kimdirve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Yer aldığı diziler ve projeler ile adını duyurmayı başaran güzel manken İman Casablanca kimdir, kaç yaşında detaylar haberimizde.

İman Casablanca kimdir, kaç yaşında gündem oldu. Güzelliği ile herkesin sevdiği İman Casablanca Türkiye’de yer aldığı başarılı projeler ile kendini kanıtlamayı başarmıştır. İman Casablanca kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi nedir sizler için araştırdık.

İman Casablanca Kimdir? Kaç yaşında?

Faslı Arap sanatçı, fotomodel ve aynı zamanda dizi film oyuncusudur. 1.75 cm boyunda olan İman Casablanca 1999 yılı Fas doğumludur. İman Casablanca’nın babası komiser, annesi ise Fransızca öğretmeliği yapmaktadır. Geniş bir ailede 6 kardeşi ile büyümüştür. Fas'ta matematik mühendisliği okumuş olan Casablanca, Arapça, Fransızca, Türkçe ve Farsça olmak üzere toplam dört dil konuşabilmektedir.

İman Casablanca kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

2018 yılında Best Model of the World birincisi olan Iman Casablanca dört dil bilen uluslararası bir oyuncu olmuştur. Aynı zamanda matematik mühendisi olan Iman Casablanca iyi Türkçe’si ile dikkat çekmiştir. Iman Casablanca aynı zamanda 2018’de Türk Hava Yollarında Kabin Memuru olarak da çalışmıştır.

2019 yılı çekilen Uykusuzlar Kulübü dizisi oyuncu kadrosunda yer almıştır. 2020 yılında rol aldığı Baraj dizisinde Zahra karakterini can vermiştir. Yeni projelerde yer almayı da sürdürmektedir.

Rol Aldığı Diziler:

Baraj (Zahra, 2020-2021)

Yasak Elma (2019-2020)

Uykusuzlar Kulübü (2019)

 İman Casablanca kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Instagram adresi nedir?

Ünlü model İman Casablanca’ın Instagram hesabına İMAN CASABLANCA (@imancasablanca) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

İman Casablanca kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler İman Casablanca kimdir kaç yaşında nerelidir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.