İmamoğlu'nun sözlerine karşı kampanya başlatıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazi yakınının kendisine eleştirilerine "Seni araştırır bulurum ben merak etme" şeklinde yanıt verdi. İmamoğlu'nun bu sözleri infiale neden oldu. Sosyal medyada İmamoğlu'na yönelik '#BeniBul' etiketi altında kampanya başlatıldı. Siyasiler, gazeteciler ve vatandaşlar İmamoğlu'na 'Bulup ne yapacaksın?' sorusunu yöneltti.

Edirnekapı Şehitliği'nde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle tören düzenlendi.

Bu sırada mezarlıkta bulunan bir kişi, İmamoğlu'na tepki gösterdi. "Sayın Başkan bir şey sorabilir miyim, ben bir gazi yakını olarak bir şey sorabilir miyim?" diyerek Ekrem İmamoğlu'na seslenen bu kişi, "Burası Pervin Buldan ile birlikte çiçek ektiğin hatıra ormanı değil başkan" dedi.

"SENİ ARAŞTIRIR BULURUM BEN MERAK ETME"

İmamoğlu ise, "Hadsizlik yapıyorsun, şov yapıyorsun, gazi öyle olmaz" şeklinde karşılık verdi. Gazi yakını olduğunu söyleyen kişi alandan uzaklaştırılırken tepkisine devam etti. İmamoğlu da "Seni araştırır bulurum ben merak etme" diye konuştu.

'BULUP NE YAPACAKSIN?'

İmamoğlu'nun bu sözleri büyük tepki çekti. İmamoğlu'na tepkisini sosyal medya hesabından dile getiren pek çok kişi 'Bulup ne yapacaksın?' sorusunu yöneltti.

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, "Sen, gazi yakınına "şov yapıyorsun" deme hakkını kendinde nasıl buluyorsun? Sen, o şovu HDPKK'lı Pervin Buldan'la Fidan Dikerek, şehitlerimizin aziz hatıralarına kastederek yaptın zaten hadsiz. Gazi yakınına seni bulurum diyerek tehdit etmek de ne demek?" sözleri ile tepkisini dile getirdi.

"DÖVDÜRECEK MİSİNİZ?"

Gazeteci Süleyman Özışık ise "Gazi yakınına “Seni bulurum” diye tehdit savurmak da ne ya? Bulup ne yapacaksınız? Dövecek misiniz dövdürecek misiniz?" paylaşımında bulundu.

İşte gelen tepkilerden bazıları:

 

İmamoğlu'nun sözlerine karşı kampanya başlatıldı ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İBB gazi Pervin Buldan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.