İmamoğlu'nun Olay TV'sinden bir transfer daha

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun satın aldığı konuşulan Olay TV’den bir transfer haberi daha geldi.

Merkezini İstanbul’a transfer edip, kadrosunu ulusal medyanın güçlü isimleriyle büyüten Olay TV, bir önemli ismi daha bünyesine kattı.

Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre; son olarak TV100 ekranlarında başarılı işlere imza atan Nazlı Bolak, Olay TV ile anlaşmaya vardı.

Deneyimli isim kanalda ekonomi bültenleri ile ekonomi programlarını sunacak.

Kanal D Haber eski Genel Yayın Yönetmeni Sülayman Sarılar Olay TV’nin dümenine geçtikten sonra Nevşin Mengü, Özlem Akarsu Çelik, Ali Ekber Aydın ve Şafak Ongan gibi flaş isimlerle el sıkışmıştı.

İmamoğlu'nun Olay TV'sinden bir transfer daha


NAZLI BOLAK KİMDİR?

Nazlı Bolak, Amerika’nın Lowa eyaletinde bulunan Coe College Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunudur. Bolak, 2010-2012 yılları arasında CNBC-e’de ekonomi muhabirliği görevini yürüttü. Ayrıca uluslararası yayın yapan CNBC’de Türkiye’nin haftalık özetini anlatan ‘Business Turkey’ adlı programının sunuculuğunu yaptı.

Bolak, 2019 yılından itibaren TV100 ekranlarında yayınlanan ‘Parasal‘ adlı ekonomi programını sundu.

İmamoğlu'nun Olay TV'sinden bir transfer daha ile ilgili etiketler ekonomi TV100 olay tv
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.