İmamoğlu'nun muhabire karşı tavrı büyük tepki çekti

Esenyurt'ta meydana gelen sel felaketinin ardından bölgeye giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, kendisine tedbirler konusunda soru yönelten CNN Türk muhabirine karşı takındığı tavır tepki çekti.

Esenyurt'ta bugün öğle saatlerinde yaşanan selin ardından birçok evde büyük çaplı hasar meydana geldi.

Bir kişinin yaşamını yitirdiği, bir çok vatandaşın ise ölümden döndüğü olay sonrası bölgeye giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kendisine soru yönelten muhabire karşı takındığı tavır ile büyük tepki çekti.

Sel felaketinin yaşandığı bölgeye İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan saatler sonra giden Ekrem İmamoğlu muhabirin sorusuna skandal şekilde yanıt verdi. 

İşte o anlara ait görüntüler...

İmamoğlu'nun muhabire karşı tavrı büyük tepki çekti ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İBB Esenyurt Sel (Doğa olayı) CNN Türk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.