İmamoğlu'nun mesajı İYİ Parti'de istifa mı getirdi?

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Pervin Buldan ve Meral Akşener'in isimlerini yan yana kullandığı 8 Mart mesajı İYİ Parti'de büyük tepki çekti. O tepkilerden biri de İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur'dan geldi. Coştur'un 'Buraya kadarmış' sözleri istifa olarak yorumlandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla Twitter hesabından yaptığı paylaşım başta İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu olmak üzere pek çok İYİ Parti'linin tepkisini çekti. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tepkileri "Sayın İmamoğlu'nun attığı tweeti arkadaşlarımızın çoğu beğenmedi. Fikirlerini ortaya koydular ben de saygı duyuyorum" sözleri ile değerlendirdi.

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz de İmamoğlu'na tepki gösteren isimler arasında yer aldı.

"BURAYA KADARMIŞ"

Filiz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Böyle seviyesiz bir paylaşım yanlışlıkla yapılamayacağına göre buraya kadarmış" ifadesini kullandı.

Paylaşımında Ekrem İmamoğlu ve Meral Akşener'in yanı sıra İYİ Parti'yi de etiketleyen Filiz'in 'Buraya kadarmış' sözleri istifa olarak yorumlandı.

İmamoğlu'nun mesajı İYİ Parti'de istifa mı getirdi? ile ilgili etiketler CHP İYİ Parti Meral Akşener Ekrem İmamoğlu Pervin Buldan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.