İmamoğlu'nun Kanal İstanbul algısı ters tepti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul ile ilgili paylaştığı bir videoda adeta yerden yere vuruldu. İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 104 amiralin muhtırasına karşı dik duruşunu ortaya koyduğu saatte servis edilen videonun altında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a methiyeler dizildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Külliye'deki toplantıdan sonra kameraların karşısına geçip gece yarısı muhtıra verenlere karşı bir kez daha dimdik duruşunu ortaya koyduğu anlarda, sosyal medyadan garip bir video paylaşarak algı yapmaya çalıştı.

Ekrem İmamoğlu'nun Twitter hesabından yayınlanan videoya, beklenen etkinin aksine yüzlere kullanıcı tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın projesini öven mesajlar geldi.

İBB Başkanı İmamoğlu ise bazı kullanılar tarafından eleştirilerek yerden yere vuruldu.

İşte o mesajlardan bazıları; 

İmamoğlu'nun Kanal İstanbul algısı ters tepti ile ilgili etiketler İmamoğlu İBB Kanal İstanbul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.