İmamoğlu'nun internet medyası Abdullah Demir'e emanet

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun satın aldığı konuşulan Olay TV'nin kadrosu genişliyor. Üç tecrübeli ismi daha kadrosuna katan Olay TV'nin internet müdürü Abdullah Demir oldu.

Merkezini İstanbul’a taşıyan ve önümüzdeki ay yeniden yayın hayatına başlayacak Olay TV, üç deneyimli ismi daha kadrosuna kattı.

İBB Başkanı Erkem İmamoğlu'nun satın aldığı konuşulan kanalın internet müdürü, görsel yönetmeni ve teknik yönetmeni belli oldu.

Medyaradar'ın haberine göre: Abdullah Demir bundan böyle Olay TV’nin internet müdürü olarak görev yapacak.

ABDULLAH DEMİR KİMDİR?

Mesleğe Hürriyet Gazetesinde muhabir olarak başlayan Abdullah Demir; 2002’de Haberturk.com’da internet editörlüğüne geçti. Ufuk Güldemir’in Habertürk'ünde Haber Koordinatörlüğü yaptı.

Akşam ve Sabah gazetelerinin internet sitelerinde de görev alan Abdullah Demir daha sonra Hürriyet.com.tr'de şef editörlük görevini üstlendi.

2008'de girdiği Ciner Grubu’nda Habertürk ve Show TV dijital projeleri ve sosyal medya yönetimini yaptı. Ciner Grubu'ndaki ilk sosyal medya yapılanmalarında görev aldı.

GÖRSEL VE TEKNİK YÖNETMENLER DE BELLİ OLDU

Kanal D Eski Görsel Yönetmeni Ayhan Kudat ile Kanal 7 Teknik Müdürü Tarık Ünlü, Olay TV ile anlaşmaya vardı. Kanalda Kudat, görsel yönetmen; Ünlü ise teknik yönetmen olarak görev yapacak.

Süleyman Sarılar yönetiminde ekim ayında yayın hayatına başlayacak Olay TV daha önce Nevşin Mengü, Özlem Akarsu Çelik, Duygu Demirdağ, Ali Ekber Aydın, Şafak Ongan, Nazlı Bolak ve Evren Aydın gibi ses getiren isimleri bünyesine katmıştı.

İmamoğlu'nun internet medyası Abdullah Demir'e emanet ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu İstanbul televizyon olay tv
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.