İmamoğlu'nun İBB'si ne iş yapıyor?

Bugün İstanbul'da yağan sağanak yağmur bir kez daha Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığının sorgulanmasına neden oldu. İstanbul'un dört bir yanında ana arterler yine göle döndü. İBB'ye bağlı birimler ortalıkta görünmezken araç trafiğini olumsuz etkileyen su birikintisinin önünde bent oluşturan mazgallardaki pislikleri temizlemek ise trafik polisine kaldı. Vatandaş da haklı olarak sordu. "Mazgalı polis temizliyorsa, İBB ne iş yapıyor?" Cevap ise trafiğe tescil edilmemiş araçla Adalarda şov...

Vatandaş bu görüntü üzerine haklı olarak İBB'yi sorgulamaya açtı. İmamoğlu'nun İBB'si ne iş yapıyor?

Çünkü trafik polisinin görevi mazgal temizlemek değil trafikteki araçların düzen ve kurallara uygun hareket etmesini sağlamak. 

İmamoğlu'nun İBB'si ne iş yapıyor? - Resim : 2

Ancak cadde göle döndüğü için trafikte kuralları uygulamak, düzeni sağlamak imkansız. Ortada da İBB'nin bu işe bakacak elemanları olmayınca iş başa düşmüş başlamış mazgalları temizlemeye. 

İmamoğlu'nun İBB'si ne iş yapıyor? - Resim : 3

Ama son zamanlarda zaten İBB asli görevi olan her işi başkasına yıkmayı adet edinmiş durumda. Halk da bunun farkında. 

İmamoğlu'nun İBB'si ne iş yapıyor? - Resim : 4

Vatandaşın sorusu yerden göğe kadar haklı! Eğer bir trafik polisi asli işini bırakıp mazgal temizlemeye başlamışsa asli işi bu olan İBB ne yapıyor olabilir? 

Şu fotoğrafa bakmanız yeterli cevap için. İstanbul'u sel götürürken İBB Başkanı, Adalar halkının karşı olduğu trafiğe tescil ettirmediği elektrikli otobüslerle şov peşindeydi...

İmamoğlu'nun İBB'si ne iş yapıyor? - Resim : 5

İmamoğlu'nun İBB'si ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler polis Yağmur İBB mazgal sağanak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.