İmamoğlu’nun ‘görevden alınması’na ilişkin Ongun’dan açıklama

Google’da İmamoğlu için ‘Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’ yazıldığının ortaya çıkması üzerine Ongun, “Lütfen, bir/birkaç kişinin Wikipedia üzerinden yaptığı kurnazlığı ciddiye almayalım.” açıklamasını yaptı.

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Google tarafından ‘görevden alınması’na ilişkin basın danışmanı Murat Ongun sosyal medyadan açıklamada bulunu.

İmamoğlu’nun ‘görevden alınması’na ilişkin Ongun’dan açıklama

Ongun yaptığı açıklamada, Zorunlu Açıklama: Google Türkiye'nin tarafımıza verdiği bilgi budur. Lütfen, bir/birkaç kişinin Wikipedia üzerinden yaptığı kurnazlığı ciddiye almayalım. Duyarlı yüz binlerce vatandaşımıza ilgileri için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU'NU 'GÖREVDEN ALDI'

Google'da gece saatlerinde yayılan bilgiye göre CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için 'Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı' yazdığı dikkatleri çekti. 

İmamoğlu’nun ‘görevden alınması’na ilişkin Ongun’dan açıklama ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Murat Ongun İBB Google
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.